SPRINGSTAGES

SPRINGSTAGES

BOOST JE KENNIS EN RIJVAARDIGHEID.

MAAK SPRONGEN VOORUIT!

Wij tellen af samen met jou!
Count down - Start volgende springstage
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
DATA 2023 LOCATIE OVERNACHTING
Zomervakantie  5-6-7 juli Schilde Mogelijk mét
Zomervakantie 2-3-4 augustus  Schilde Mogelijk mét
Zomervakantie 23-24-25 augustus Schilde Mogelijk mét
  • 3-daagse springstage in Schilde met overnachting 

  • Onder begeleiding van gediplomeerd trainer Anouch Danneels

  • Wedstrijdniveau vanaf 60 cm tot en met 120 cm

  • Opbouwend trainingsschema om de techniek van ruiter en paard te verbeteren

  • Flatwork, cavaletti, technische werkafstanden, gymnastiek, springparcours

  • Leerrijke theorie en praktijk opdrachten → Performance Training 4 Equestrians, …

  • Breng je eigen pony of paard mee

  • Stal & overnachting paard inbegrepen. Inclusief strobedding, hooi en krachtvoer 

  • Lunch, 4-uurtje en drinken inbegrepen

  • Overnachting ruiter mogelijk, alle maaltijden inbegrepen (overnachting is niet verplicht)

De springstage bestaat uit variërende trainingen waar de focus ligt op jouw rijtechnieken als ruiter en de springtechniek van je paard. Naast de rijlessen krijg je ook theorie-en praktijkopdrachten betreffende de springsport om een beter inzicht te krijgen en je kennis te verrijken. Tijdens de springstage doen  we nuttige en uitdagende oefeningen om behendiger te worden in het springparcours en een echte combinatie te vormen samen met je paard. We werken het inschatten van de juiste afzetafstand, ritmisch galopperen, controle, gymnastisch werk en andere belangrijke zaken om sprongen vooruit te maken in je volgende springparcours.   De moeilijkheidsgraad per oefening wordt binnen de groep aangepast per combinatie! Tijdens de lessen worden de oefeningen steeds stelselmatig opgebouwd om volop aan het vertrouwen te werken tussen jou en jouw paard! Je krijgt persoonlijke tips en werkpunten. De functie van een oefening, de afmetingen en de aandachtspunten worden steeds grondig overlopen. Zo weet jij achteraf thuis ook hoe je een oefening moet zetten en waarvoor ze dient. Deze springstage is gegarandeerd een leerzame ervaring en een ideale voorbereiding op je springwedstrijden!

De springstage bestaat uit variërende trainingen waar de focus ligt op jouw rijtechnieken als ruiter en de springtechniek van je paard. Naast de rijlessen krijg je ook theorie-en praktijkopdrachten betreffende de springsport om een beter inzicht te krijgen en je kennis te verrijken. Tijdens de springstage doen we nuttige en uitdagende oefeningen om behendiger te worden in het springparcours en een echte combinatie te vormen samen met je paard. We werken het inschatten van de juiste afzetafstand, ritmisch galopperen, controle, gymnastisch werk en andere belangrijke zaken om sprongen vooruit te maken in je volgende springparcours.   De moeilijkheidsgraad per oefening wordt binnen de groep aangepast per combinatie! Tijdens de lessen worden de oefeningen steeds stelselmatig opgebouwd om volop aan het vertrouwen te werken tussen jou en jouw paard! Je krijgt persoonlijke tips en werkpunten. De functie van een oefening, de afmetingen en de aandachtspunten worden steeds grondig overlopen. Zo weet jij achteraf thuis ook hoe je een oefening moet zetten en waarvoor ze dient. Deze springstage is gegarandeerd een leerzame ervaring en een ideale voorbereiding op je springwedstrijden!

Infobrochure
Inschrijvingsformulier

INSCHRIJVEN & MEER INFO VIA

WhatsApp: +32470846630

E-mail: info@anouchdanneelssporthorses.com

Ik heb elke dag genoten. Zo veel geleerd. Anouch heeft ons zo goed gemotiveerd. Haar instructies zijn duidelijk. Ik weet heel goed waar ik de komende tijd aan moet werken.

Mellani

Een geweldige voorbereiding op wedstrijden! Veel tips gekregen en ontzettend veel variatie in de trainingen. Er was een geweldige sfeer, echt genoten!

Eliana

De combinatie van theorie tijdens de lessen maakt dat ik nu weer beter weet waarmee ik bezig ben, wat maakt dat mijn vertrouwen er ook sterk op vooruit gegaan is. Een aanrader!

Sofie

Anouch is een fijne, eerlijke lesgeefster die echt de tijd neemt om je te doen door groeien in de springsport. Zeer blij met de progressie die ik hierdoor gemaakt heb!

Evi

De accommodatie was top! Leuke gevarieerde lessen aangepast aan het niveau van ruiter en paard. Een aanrader voor wie er graag eens tussenuit is met zijn paard.

Jelle

Ik heb veel bijgeleerd en mijn grenzen kunnen verleggen in deze aangename, toffe omgeving! Ook de tussentijdse opdrachten waren interessant en leerzaam.

Louize

Alles was goed georganiseerd en de lessen werden aangepast aan het niveau en leeftijd van het paard. Er zat veel variatie in de lessen die top werden gegeven. Top ervaring!

Vroni

De springstage was super leuk om te doen. Het was leerrijk en heeft me veel bijgebracht! Veel info rond het springen, niet enkel praktijk maar ook belangrijke theorie!

Mayte

Ik heb enorm veel geleerd: je krijg tveel theorie mee, enorm goede en leuke oefeningen die je springvaardigheid verbeteren. Ik kan het alleen maar aanraden, tot binnenkort!

Joyce

Deze springstage was super leuk met toffe mensen van verschillende leeftijden. Super veel bijgeleerd en voor herhaling vatbaar!

Margot

Een super leuke en leerrijke springstage. Met zowel theorie als praktijk. Ik heb heel veel aan de springstage! Er zit veel afwisseling in de trainingen.

Faith

Je krijgt veel tips over het springen, je houding en nog meer! Naast het rijden krijg je ook theorie waarvan je ook veel bijleert. Zeker de moeite waard!

Mayke

Anouch geeft heel goed les en ze heeft ook echt goede tips gegeven die ik kan gebruiken op wedstrijd. De performance-opdracht was echt super leuk! Zeker een aanrader.

Dina

Ik heb veel nieuwe dingen bijgeleerd en het is een leuk programma met veel afwisseling gedurende heel de dag. Ik zou het volgende keer zo weer doen!

Steffi

Zowel tijdens de praktijklessen als de theorielessen heb ik veel opgestoken. Anouch is heel vriendelijk en behulpzaam. Voor mij was het een aanrader!

Ayko

Ik heb veel bijgeleerd op de springstage. Het was een super leuke ervaring en ik raad het zeker aan. Anouch is een geweldige lesgeefster die haar tijd pakt om jouw rijkunsten te verbeteren.

Fleur

Alles werd heel goed uitgelegd en er werden andere tips gegeven dan mijn gebruikelijke trainer. Er was ook veel variatie in de lessen. Ik en mijn pony hebben veel bijgeleerd.

Luna

De lessen waren zeer goed. Anouch geeft goede feedback en fijn dat er ook wordt uitgelegd waarom een oefening dient. De performance training was een echte eye-opener!

Jolien

Anouch geeft super tips die je goed kan gebruiken op wedstrijden en tijdens het trainen. Ze geeft je heel veel vertrouwen en ze laat je goed inzien wat het beste is voor jouw paard. Zeker aan te raden!

Laura

Duidelijke verbertering van houding en onder controle houden van de pony Timt. Ere wie ere toekomt. Dankjewel hiervoor!

Sterre

De rijlessen waren erg gevarieerd, we sprongen niet elke dag maar een parcours. We werkten aan de springtechniek van ruiter en paard en dat vond ik persoonlijk super!

Dzseniffer

Zeer professioneel aangepakte stage met duidelijke uitleg. Dikke pluim! Zeer mooie accommodatie.

Maxine

Super hard bedankt Anouch voor de super fijne en leerrijke springstage! Ik heb enorm veel geleerd & me kei hard geamuseerd!

Joyce

De oefeningen zijn echt super! Iedereeen leert nieuwe aspecten en technieken. Ik merkte ook dat iedereen wat uit zijn comfort zone moest komen. Wat leidt tot bijleren! Heel leerrijk!

Charlotte
SPRINGSTAGES ONDER BEGELEIDING VAN ANOUCH DANNEELS
GEDIPLOMEERD TRAINER  & INTERNATIONAAL AMAZONE
1ste plaats 
CSI* PARIJS
1ste plaats
CSI* OLIVA, SPAIN
1ste plaats
CSI* KNOKKE 
1ste plaats 
CSI* VALKENSWAARD
1ste plaats 
CSI* KRONENBERG 
1ste plaats 
CSI* DEAUVILLE